„Galiu pateisinti Jayceną Herringą, kuris prie mūsų prisijungė neseniai, nežino reikalavimų, aikštėje yra lėtokas. Maloniai nudžiugino Darius Gvezdauskas ir Osvaldas Matulionis.

Nesuprantu vieno - kodėl ant parketo krenta ir kamuolį išplėšti bando komandos veteranai, o ne jaunimas. Lyderis ir yra tas, kuris kovoja dėl kiekvieno kamuolio, o ne pasitaikius progai meta į krepšį", - teigė "Šiaulių" treneris A. Sireika.

R.Kurtinaitis: "Šiauliai" kasmet praranda lyderius, bet sugeba rasti kitų

"Šiaulių" komanda man panaši į Belgrado "Partizan" klubą - kasmet praranda savo lyderius, bet sugeba rasti kitų. Nepaisant didžiulių pasikeitimų, šiauliečiai išlaikė tą patį akiai malonų lengvą, greičiu pagrįstą žaidimo braižą. Mes iki paskutinių minučių turėjome nemažų problemų.

Galiu pasakyti, kad mums padėjo tai, jog šeimininkai šeštadienį žaidė rungtynes. Tokio amžiaus žaidėjams, kaip Mindaugas Žukauskas, neužtenka nakties atsigauti po sunkių varžybų. Taip sakau drąsiai, nes pats tokio paties amžiaus - 35 metų - dar rungtyniavau.

Tikrai džiaugiuosi, kad iš čia išsivežame pergalę, nes šiauliečiai dar stiprins sudėtį, pagerins žaidimą, ir problemų su jais turės bet kuri komanda", - kalbėjo VEF strategas R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją