Milano komanda rungtynėse pirmavo tik kartą – beveik įpusėjus pirmajam kėliniui (9:7), visą kitą laiką sąlygas aikštėje diktavo reguliariojo sezono lyderiai.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje „Armani“ krepšininkams pavyko sumažinti skirtumą iki 3 taškų (70:73), tačiau tuomet svečiai spurtavo 10:0 ir galutinai palaužė aikštės šeimininkus.



M. Kuzminskas aikštės šeimininkams per 9 min. pelnė 4 taškus (1/1 dvitaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 2 kamuolius, kartą suklydo, surinko 6 naudingumo balus.

Itin prastai šįkart pasirodė „Armani“ lyderis Mike'as Jamesas, pelnęs vos 8 taškus (1/6 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 6/8 baudos) ir surinkęs 3 naudingumo balus. Amerikietis paprastai per rungtynes vidutiniškai pelno 20,4 taško ir renka po 21,4 naudingumo balus.

Priminsime, kad Stambulo komanda madų sostinėje vertėsi be kelių savo lyderių – Kosto Slouko, Jano Vesely, Joffrey Lauvergne'o ir Tylerio Enniso.

Tai jau trečias iš eilės Simone Pianigiani auklėtinių pralaimėjimas, tačiau jie vis dar turi šansų prasibrauti į atkrintamąsias varžybas ir tai pamėgins padaryti kitą savaitę.

Armani“: Jamesas Nunnally 26, Curtis Jerrellsas 20, Vladimiras Micovas 15, Mike'as Jamesas 8.

Fenerbahče“: Ali Muhammedas 23, Nikola Kaliničius 22, Luigi Datome ir Erickas Greenas po 12, Melihas Mahmutoglu 10.

Paskutines reguliariojo sezono rungtynes kitą savaitę „Fenerbahče“ žais namie su Tel Avivo „Macabi“, o Milano komanda – išvykoje su Stambulo Anadolu „Efes“.

Paskutinėse ketvirtadienio Eurolygos rungtynėse „Barcelona“ (17-12) namie 95:83 (21:22, 23:24, 28:23, 23:14) palaužė Podgoricos „Budočnost“ (6-23) pasipriešinimą ir užsitikrino 5 vietą reguliariajame sezoną.

Dvikova atkakliai vyko iki paskutinio kėlinio, kai Svetislavo Pešičiaus auklėtiniams galutinai pavyko perlaužti rungtynes ir iškovoti svarbią pergalę.

Nugalėtojams buvęs žalgirietis Kevinas Pangosas per 17 min. pelnė 8 taškus (1/1 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai), atkovojo kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, dukart suklydo ir surinko 7 naudingumo balus.

Barcelona“: Adamas Hanga 18, Rolandas Smitas 14, Kyle'as Kuričius ir Ante Tomičius (9 atk.k.) po 11.

Budočnost“: Danilo Nikoličius 25, Nemanja Gordičius ir Jamesas Bellas po 11.

Paskutines reguliariojo sezono rungtynes kitą savaitę „Barcelona“ krepšininkai žais namie su Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ komanda, o „Budočnost“ – svečiuose su Atėnų „Panathinaikos“.

Eurolygos turnyro lentelė po ketvirtadienio rungtynių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)