Iš NBA klubų priimtino pasiūlymo taip ir negavęs 25-erių aukštaūgis sudarė sutartį su Melburno „United“ ekipa, kurios sudėtyje ir treniravosi prieš šį krepšinio sezoną.

„Melburno klubas man dėl manęs padarė labai daug. Laikas atsidėkoti. Laukiu galingo sezono su puikia sudėtimi“, – rašė pats J. Landale'as.

Praėjusį sezoną Eurolygoje australas atstovaudamas „Žalgiriui“ per rungtynes pelnė po 11 taškų ir atkovojo po 4,4 atšokusio kamuolio. Ant parketo vadovaujamas Šarūno Jasikevičiaus jis praleisdavo po 20 minučių per susitikimą.

Melburno „United“ strategas Deanas Vickermanas dar prieš savaitę tvirtino, kad labai norėtų aukštaūgį matyti savo ekipos sudėtyje.

„Manome, kad Jockas nerastų geresnės vietos pasiruošti olimpinėms žaidynėms. O jei Tokijuje pavyktų sublizgėti, po to jis galėtų tiesiu keliu išvažiuoti į NBA ar bet kurią kitą lygą pasaulyje“, – aukštaūgį viliojo D. Vickermanas.

Pagal susitarimą su nutraukti dar sezoną turėjusią galioti sutartį sutikusiu nutraukti „Žalgiriu“, Kauno klubas už J. Landale'ą gaus neskelbiamo dydžio išpirkos mokestį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)