Naują „Žalgirio“ organizacijos puslapį atvertusiame renginyje svečiavosi ir „Žalgiris Backstage“ laidos kūrybinė komanda su vedėja Egle Jurgaityte priešakyje, kuri pakalbino naujojo „Žalgirio“ įvaizdžio pristatyme dalyvavusius svečius.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas, renginyje dėkojęs sirgaliams už palaikymą ir kalbėjęs apie tai, kodėl organizacija nusprendė žengti pokyčių keliu, E. Jurgaitytei pasakojo savo įspūdžius apie logotipą.

„Man labai patinka pokyčiai. Atsirado daugiau pasirinkimo fanams. Tiek pačiai komandai daugiau dalykų ir produktų. Man logotipas yra gražus. Suprantu, kad daugeliui tai iššaukė kitokias emocijas, bet galbūt ne pats logotipas, o patys pokyčiai. Pokyčius sunku priimti. Manau, kad fanai apsipras, komanda pradės skinti pergales ir logotipas taps savas visiems mums“, – teigė P. Jankūnas.

Renginyje sutikti legendiniai žalgiriečiai Arvydas Sabonis ir Rimas Kurtinaitis, vertindami pokyčius, išskyrė savo nuomones.

„Viskam ateina galas ir prasideda kitas etapas. Taip ir čia, manau, – laikas geras ir turbūt laikas tam yra. Logotipas – yra skonio ir laiko reikalas. Svarbu, kad logotipas atitiktų visą marketingą“, – kalbėjo A. Sabonis.

„Teigiamai vertinu. Man patiko labai. Nesupratau tik vieno – kodėl nenorite, kad kartais pasikeisti ir aprangos spalvų. Žinau, kad futbole ir krepšinyje „FC Barcelona“ naudoja įvairias spalvas, pavyzdžiui, oranžinę ir elektrinę. Aš už naujoves“, – tikino R. Kurtinaitis.

A. Sabonis taip pat pridūrė, kad lankysis atnaujintoje „Žalgiris Shop“ parduotuvėje, siūlančioje visiškai naują asortimentą, tačiau tam turi vieną sąlygą.

„Kai pradės rūbus gaminti „ant centrų“ tada tikrai nusižiūrėsiu. Dabar tik pavarvinti seilę galiu“, – juokėsi Lietuvos krepšinio legenda.

„Žalgirio“ ambasadoriaus vėliavą nešantis aktorius, TV laidų vedėjas ir komikas Mantas Stonkus po renginio džiaugėsi pokyčiais.

„Tik teigiamai. Vien tik užteko pasiklausyti prezentacijos ir „Žalgirio“ komandos ir visos organizacijos istorijos, strategijos. Viskas buvo aiškiai paaiškinta ir sudėta. Logotipas išlaikantis aukštus standartus, yra atpažįstamas. Išlaikęs savitumą ir savo veidą.

Žinai, būna pavasarį medis sužaliuoja, išsprogsta lapai. Tada ateina ruduo ir pakeičia spalvas, lapai nukrinta. Žmonės sako: „Dieve mano, kaip buvo gražiai“. Bet nekabini tų pačių lapų ant medžių – ėjo ir praėjo. Ateis kitas sezonas, užaugs kiti lapai ir jie vėl nukris – tokia yra istorija.

Pasaulis keičiasi, mes nesame jo šeimininkai – esame tik pakeleiviai. Mūsų nebebus, o „Žalgiris“ liks amžinai ir jis turi šiek keistis. Mes patys keičiamės kiekvieną dieną“, – aiškino M.Stonkus.

Renginyje kartu su šeima svečiavęsis radijo laidų vedėjas ir dainininkas Žygimantas Gečas tvirtino, kad jau irgi spėjo „prisiauginti“ naująjį logotipą.

„Labai džiaugiuosi visais dizaino pakeitimais. Džiaugiuosi svetainės, e-shopo, dizaino pakeitimais. Kai pradžioje pamačiau logotipą, pagalvojau, kad jis man ne iki galo patiko. Kaip bebūtų, kai sužinau, kas už jo slypi, išėjau sakydamas, kad logotipas yra geras ir viską vertindamas gerai“, – tvirtino Ž. Gečas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją