Praėjusios savaitės Europos taurės MVP tapęs Rasheedas Sulaimonas sulaukė ypatingo geriausią gynybą lygoje demonstruojančių žalgiriečių dėmesio, bet vis tiek darė praktiškai tai, ką norėjo.

Jis per pustrečio kėlinio sušveitė 15 taškų bei būtų prie baudų metimų linijos stojęs pasiimti dar dviejų, jei ne nelemta trauma. Verždamas link krepšio amerikietis itin skausmingai kryptelėjo čiurną ir aikštę sugebėjo palikti tik padedamas draugų.

Kokio rimtumo tai sužeidimas, turėtų paaiškėti artimiausiu metu, kai bus atlikti išsamesni tyrimai.

Septynių iš eilės pergalių seriją visuose frontuose skaičiuojantys „Wolves“ šiuo metu yra viena karščiausių Europos taurės turnyro komandų.

Po fantastiškos pabaigos ir stebuklingo išsigelbėjimo su Stambulo „Bešiktaš“ (90:88) jie vėliau perkando tiek Liublianos „Cedevitą Olimpiją“ (86:78), tiek Slobožanskės „Prometey“ (85:71) ir įsitvirtino pirmajame A grupės šešete.

Tai – tikrai solidus rezultatas turnyro debiutantams, kurie sezoną pradėjo be Jeffery Tayloro ir Džordže Gagičiaus, tada neteko Artūro Žagaro, o dabar dar ir R. Sulaimono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją