„Visi parašai ir taškai sutartyse su „Baltų“ vadovais bus sudėti rugsėjo 14-ą, bet jau galiu patvirtinti – mes žaisime LKL. Yra trišalis susitarimas tarp mūsų atstovaujamos Lietuvos kūno kultūros akademijos, „Baltų“ klubo ir Kauno savivaldybės. Kol kas nenusprendėme, koks bus komandos pavadinimas. Gal jame prie junginio „LKKA-Atletas“ pridėsime ir žodį „Baltai“, o gal pasirinksime kitokį variantą“, – „Kauno dienai“ sakė „LKKA-Atleto“ vyriausiasis treneris ir vienas iš klubo vadovų Edas Nickus.

LKL čempionato tvarkaraštyje skelbiama, kad pirmas rungtynes elitinio diviziono naujokai žais rugsėjo 29-ą Kėdainiuose su „Nevėžiu“, o savo arenoje – greičiausiai Kauno sporto halėje – spalio 9-ą išmėgins jėgas su Utenos „Juventus“.

„Mūsų jaunai komandai šis išbandymas bus nelengvas, tačiau taškų niekam veltui nedalysime. Konkuruoti su grandais Kauno „Žalgiriu“ ar Vilniaus „Lietuvos rytu“ negalėsime, bet stengsimės iš jų mokytis, kaupsime patirtį. Užduotis – neiškristi iš LKL jau po pirmo sezono“, - „Kauno dienai“ kalbėjo E. Nickus.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją