Žalgiriečiams šiame susitikime jau vadovaus iš pasaulio taurės turnyro sugrįžęs Kazys Maksvytis. Prie komandos trenerių štabo prisijungs ir kitas Lietuvos krepšinio rinktinės trenerių štabe dirbęs specialistas Evaldas Beržininkaitis bei gydytojas Vytautas Kailius.

Dvikovai dar nebus registruoti Tomas Dimša, Ignas Brazdeikis ir Rolandas Šmitas. Šie krepšininkai prie komandos treniruočių prisijungs rugsėjo 15 d. Tiesa, I.Brazdeikis, patyręs nedidelę traumą dvikovoje su Latvija pasaulio taurėje, kurį laiką dar dirbs pagal individualų treniruočių planą.

Rungtynėse su VEF ekipa bus registruoti visi pirmajame ikisezoniniame jėgų patikrinime su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ ant parketo pasirodę žaidėjai, tarp jų – ir jaunieji žalgiriečiai Dovydas Butka bei Nedas Montvila.

Rezultatyviausiai pirmose ikisezoninėse laimėtose rungtynėse (90:57) „Žalgirio“ gretose rungtyniavo Arnas Butkevičius, pelnęs 18 taškų, ir po 15 taškų surinkęs kapitonas Edgaras Ulanovas ir komandos naujokas Nazas Mitrou-Longas.

„Žalgirio“ akistata su daugkartiniais Latvijos čempionais VEF krepšininkais taps paskutiniu jėgų testu prieš sekmadienį laukiančias pirmąsias oficialias sezono rungtynes – „Betsafe-LKL“ čempionato dvikovą Klaipėdoje su „Gargždų“ komanda.

Pirmadienį žalgiriečiai išskris į Kiprą, kur tęs pasiruošimą sezonui ten surengtoje treniruočių stovykloje. Kipre „Žalgiris“ rugsėjo 22–23 d. dienomis žais ir dvejas draugiško turnyro rungtynes – su Pirėjo „Olympiacos“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ klubais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją