„Žalgiris“ Pirėjuje nejautė varžovų sirgalių spaudimo – „Oympiakos“ penktadienį žaidė tuščioje arenoje. Tai – lygos nuobauda klubui už chaosą lemiamose praėjusio sezono ketvirtfinalio rungtynėse.

Beveik visas rungtynes „Žalgiris“ buvo per kovinį atstumą nuo varžovų, o paskutinio kėlinio antroje dalyje skirtumas tarp komandų buvo vos 4 taškai (74:70).

Vis dėlto tuomet 7:0 spurtavę aikštės šeimininkai tvirtai paėmė į savo rankas rungtynių baigtį ir liko tik išspręsti, kokiu skirtumu K. Maksvyčio auklėtiniai pralaimės.

Kitą savaitę „Žalgiris“ žais dvejas rungtynes Kaune – antradienį su Bolonijos „Virtus“, o ketvirtadienį – su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Eurolygos starte „Olympiakos“ svečiuose 80:70 pranoko Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą „Barcelona“, o „Žalgiris“ Tel Avive po dramatiškos kovos 83:84 nusileido „Maccabi“.

"Olympiakos" - "Žalgiris" rungtynių statistika

Įspūdingai aikštės šeimininkų gretose žaidė Saša Vezenkovas. Bulgaro sąskaitoje 23 taškai (6/10 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 5/6 baudos), 14 atkovotų kamuolių ir 37 naudingumo balai. 14 atkovotų kamuolių yra S. Vezenkovo karjeros rekordas.

Olympiakos“: Saša Vezenkovas 23 (14 atk.k., 37 naud.b.), Moustapha Fallas 16, Kostas Sloukas 15, Giannoulis Larentzakis 15, Thomas Walkupas 10 taškų (6 rez.p., 20 naud.b.).

Žalgiris“: Ignas Brazdeikis 21 (18 naud.b.), Keenanas Evansas 14, Tyleris Cavanaugh 12 (7 atk.k.), Rolandas Šmitas 10, Kevarriusas Hayesas 6, Edgaras Ulanovas ir Arnas Butkevičius po 5, Lukas Lekavičius 4, Tomas Dimša 3 taškai. Karolis Lukošiūnas ir Laurynas Birutis taškų nepelnė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)