A. Labuckas tapo antru "Rūdupio" žaidėju, su kurio įsiteisino pasiektas susitarimas. Primename, jog sutartį su komanda turi ir Paulius Ivanauskas.

Pasak komandos trenerio Virginijaus Šeškaus, derybos pirmiausiai vyksta su žaidėjais, su kuriais buvo iškovota LKL bronza.

Pagal naujienų portalo kvitrina.com turimą informaciją, treneris komandoje nori matyti Gintarą Kadžiulį, Gediminą Oreliką, Povilą Butkevičių, Artūrą Milaknį. Kalbama, jog komanda gali papildyti ir prieniškiai Vytautas Vaikšnis ir Domantas Šeškus.

L. Samėnas grįžta į "Šiaulius"

Pirmuoju "Šiaulių" ekipos šią vasarą pasikviestu krepšininku tapo 23 metų 192 cm ūgio Laurynas Samėnas. 2009/2010 m. "Šiaulių" ekipoje trumpai žaidęs krepšininkas pasirašė sutartį vienam sezonui su galimybe ją pratęsti.

2009 m. vasarą su "Šiaulių" ekipos vadovais rankomis sukirtęs L.Samėnas lapkritį sugrįžo į sostinės "Sakalų" ekipą. Tada krepšininkui buvo tekęs labai sunkus iššūkis - konkuruoti su Derricku Low.

Iš Panevėžio kilęs gynėjas "Sakalų" komandoje rungtyniavo ir praėjusį sezoną. Įžaidėju ir atakuojančiuoju gynėju žaidžiantis krepšininkas buvo vienas sostinės komandos lyderių.

LKL čempionate jis aikštėje praleisdavo po 22,5 min, pelnydavo po 11,9 taško ir atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo. BBL Iššūkio taurės turnyre L.Samėnas padėjo savo komandai laimėti bronzą. Gynėjas žaisdavo po 19 min., pelnydavo po 10,9 taško, atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)