Tai - su puolėjos pozicijoje žaidžiančia Laura Želnyte ir su įžaidėja Greta Tamašauskaite.

„Abi žaidėjos atitinka mūsų klubo visus keliamus reikalavimus: yra ambicingos, turi daug noro žaisti, tobulėti ir svarbiausia – dirbti treniruotėse. Iš žaidėjų akių matau, jog jos kiekvieną kartą ateina tinkamai nusiteikusios darbui, atidžiai klauso trenerių ir natūralu, jog tapo mūsų visos struktūros svarbia dalimi. Priminsiu, jog Laura Želnytė ir Greta Tamašauskaitė šįmet buvo mūsų dublerių komandos „LKC-Kauno“ tikromis lyderėmis. Savo talentu jos sužavėjo mus ir LMKL kovose, tad natūralu, jog jas matome mūsų ateities vizijoje. Kartu su treneriais sveikiname jas su puikiu sezonu“, – teigė „Aistės-LSU“ vadovas Petras Aleksonis.

Su „Aistės-LSU“ klubu galiojančius kontraktus dar turi: Dovilė Saurazaitė, Vitalija Kaminskytė, Eglė Vitkutė, Neringa Skadaitė ir Laura Svarytė.

„Kartu su Greta džiaugiamės, jog turėsime visas galimybes tobulėti ir dirbti čia, Kaune. Mūsų jauna komanda iš tiesų dirba ir tobulėja dideliais žingsniais, todėl malonu, jog mes esame jos dalis. Juokaudama galiu pasakyti, jog po kelerių metų tikrai sulauksime kvietimo į WNBA kokį nors klubą“, – geros nuotaikos nestokojo L. Želnytė.

G. Tamašauskaitė teigė, jog dabar svarbiausia yra kantrus darbas ir kantrybė.

„Aš esu labai patenkinta mūsų visu treniruočių procesu, kuris leidžia tobulėti ir eiti į priekį. Savo ateitį norėčiau susieti su LSU universitetu ir „Aisčių-LSU“ komanda. Joje matau save artimiausiais metais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)