„Tai buvo geros rungtynės, turint galvoje, kad tai – sezono pradžia, pirmas turas. Buvome labai arti pergales. Mes žinome, kad šį sezoną CSKA komanda nori nueiti auksinį kelią ir todėl didžiuojuosi, kaip mano žaidėjai pasirodė prieš tokį varžovą“, - sakė strategas iš Serbijos.

„Tai buvo labai sunkios rungtynės. Varžovai buvo labai arti pergalės, nes žaidė komandinį krepšinį, bet mes nugalėjome individualiomis krepšininkų pastangomis. Penki mūsų žaidėjai pelnė 10 ir daugiau taškų, o dar vienas įmetė 9. Tai rodo gerą komandinį krepšinį (...), bet klaidos žudė mus pirmo ir antro kėlinių pradžiose. Mums trūko drausmės trečio ketvirčio pabaigoje ir ketvirto pradžioje“, - dvikovą komentavo CSKA klubo treneris Etore Messina. - Mačo pabaigoje gera gynyba ir disciplina puolime, kai kamuolys būdavo Sonny Weemso rankose - ir lėmė pergalę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)