Dainiaus Adomaičio auklėtiniai kovingai nusiteikusius svečius iš Saulės miesto palaužė 100:96 (27:24, 19:25, 21:18, 23:23, 10:6).

Geriausias karjeros rungtynes sužaidęs M. Girdžiūnas užfiksavo „Betsafe-LKL“ sezono rezultatyvumo ir tritaškių rekordus įmesdamas 37 taškus (5/9 dvitaškiai, 7/8 tritaškiai, 6/6 baudos). Įžaidėjo pasirodymas įvertintas 37 naudingumo balais.

Ankstesnis buvusio Klaipėdos „Neptūno“ įžaidėjo karjeros rezultatyvumo rekordas, užfiksuotas 2017 metais, buvo 25 taškai. Jo naudingumo rekordas iki šiol siekė 31 naudingumo balą.

„Galima pasakyti, kad ėjome šalia rungtynių. Toks įspūdis susidarė žiūrint į mūsų susikaupimą. Treniruotėse dirbome, bet to neparodėme rungtynėse.

Nesupratau, kur buvo mūsų galvos. Jauni žaidėjai yra jauni žaidėjai, bet šiandien patyrę krepšininkai ėjo šalia rungtynių. Štai toks ir rezultatas. Turime grįžti į salę ir toliau treniruotis.

Bet, aišku, tai ir mano atsakomybė kaip trenerio, gal parinkau neteisingus žodžius, neteisingai dirbome treniruotėse“, – po mačo svarstė Dainius Adomaitis.

Strategas visai nenustebo po tokio rekordinio M. Girdžiūno vakaro.

„Mindaugas mums laimėjo rungtynes. Mes žinome jo potencialą puolime ir tai nieko nenustebino. Jis gal pats ne visada suvokia, kokį jis turi potencialą“, – sakė Adomaitis.

Jau šį sekmadienį vakare Vilnių pasieks „Ryto“ naujokas Derekas Needhamas. Jis turėtų debiutuoti kitos savaitės rungtynėse su Prienų „Skycop“. Treneris labiausiai iš jo tikisi sėkmingos žaidimo organizacijos ir geros gynybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)