Anot 47-erių latvio, naujiena apie tai, kad „Rytas“ nebepratęs sutarties su D. Adomaičiu jam buvo netikėta.

„Neslėpsiu, kad šią naujieną išgirdau pirmą kartą. Mes susitarėme, kad aš palauksiu Dainiaus sprendimo, o tuomet išsamiau pamąstysime, ką daryti toliau. Su „Ryto“ klubu esame susitarę susitikti liepą, kai planuota išmokėti likusią atlyginimo dalį“, – tvirtino U. Helmanis.

„Sudėtinga komentuoti šią akimirką, nes aš nežinau visos situacijos. Anksčiau Adomaitis man sakė, kad jeigu jis liks klube, norės matyti mane šalia savęs. Aš buvau davęs žodinį sutikimą. Mes netgi neaptarėme finansinio klausimo ir kitų aspektų“, – pripažino ilgametis Latvijos rinktinės krepšininkas.

Dainius Adomaitis "Ryto" klube / Montažas: SofaScore

Anot U. Helmanio, itin mažai galimybių, kad kitą sezoną komandoje liktų du jos lyderiais buvę lietuviai – Eimantas Bendžius ir Arnas Butkevičius. Visgi, pasak paties latvio, jis norėtų toliau dirbti Vilniaus klube ir netgi pretenduotų pakeisti D. Adomaitį, nors tokios galimybės ir menkos.

„Galbūt stebuklas nutiks ir aš liksiu „Ryte“ kitą sezoną, ką aš norėčiau padaryti. Aš būčiau pasirengęs tapti vyriausioju treneriu, bet mažai galimybių, kad susiklostys toks scenarijus. Man reikia pasikalbėti su Adomaičiu, tuomet bus aiškiau matyti visa situacija“, – pažymėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)