Lietuvos rinktinės pagrindinis įžaidėjas šįkart katalonų klubui padėti nepajėgė. R. Jokubaitis per 15 minučių pelnė vos 3 taškus (0/4 dvit., 0/1 trit. 3/3 baud. met.) ir atkovojo vieną kamuolį. Per tą laiką, kurį aikštėje praleido lietuvis, „Barca“ patyrė 14 taškų deficitą.

Naudingiausias Rogerio Grimau auklėtinis buvo Willy Hernangomezas – 16 taškų ir 9 atkovoti kamuoliai, gerą pasirodymą surengė ir pagrindinis įžaidėjas Tomasas Satoransky, kuris pelnė 10 taškų ir išdalino 7 rezultatyvius perdavimus.

Nugalėtojų gretose naudingiausi buvo priekinės linijos žaidėjai. Puolėjas Semi Ojelye pelnė 17 taškų ir atkovojo 4 kamuolius, o centras Jaime Pradilla – 15 taškų, 4 atkovoti kamuoliai ir 2 rezultatyvūs perdavimai.

Vienintelę pergalę tarp lietuvių sekmadienį įsirašė Martinas Gebenas. Jo atstovaujama Manresos „BAXI“ ekipa paskutinę sekundę išplėšė 94:93 pergalę prieš „Granada“ krepšininkus.

M. Gebenas per 16 minučių pasižymėjo 5 taškais (2/4 dvit., 0/2 trit., 1/ 2 baud. met.), 2 atkovotais kamuoliais ir 3 rezultatyviais perdavimais. Pergalingą tritaškį nuo lentos pataikė centras Marcis Steinbergs, kuris pelnė 13 taškų ir atkovojo 4 kamuolius.

Varžovų gretose naudingiausias buvo Kwanas Cheathamas Jr. Amerikietis pelnė 21 tašką, nusiėmė 5 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Be Tado Sedekerskio turėjusi verstis Vitorijos „Baskonia“ 78:95 nusileido „Tenerife“ krepšininkams, o Mareko Blaževičiaus atstovaujama „Obradoiro“ ekipa neprilygo „Gran Canaria“ komandai – 72:81.

Pastarosiose rungtynėse buvęs Kauno „Žalgirio“ puolėjas per 13 minučių pasižymėjo 6 taškais ir 4 atkovotais kamuoliais. Jo komandos gretose naudingiausiai žaidė Rigoberto Mendoza – 19 taškų, 7 atkovoti kamuoliai ir 2 rezultatyvūs perdavimai.

Varžovus pergalės link vedė Anthony Darrellis Slaughteris su 19 taškų ir tiek pat taškų pelnęs Ethanas Happas, tačiau jis dar pridėjo 4 rezultatyvius perdavimus ir 4 atkovotus kamuolius.

Prieš Tenerifės komandą pralaimėjusios „Baskonia“ komandos gretose ryškiausias buvo Chima Moneke. Puolėjas pelnė 16 taškų, atkovojo 6 kamuolius ir išdalino 2 rezultatyvius perdavimus. Tarp nugalėtojų naudingiausias buvo Marcelo Huertas – 18 taškų ir 6 rezultatyvūs perdavimai.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją