Pasak 1988 m. Seulo olimpinių žaidynių čempiono ir buvusio Atlantos „Hawks“ klubo puolėjo, jei rusų kariai imsis agresijos, tragedija ištiks ne tik Ukrainą, bet ir Rusiją.

„Brangūs draugai, broliai ir seserys, tie, kurie mane pažįsta Rusijoje ir kurie ne, kreipiuosi į jus, kaip ukrainietis, turintis rusiškų šaknų. Prašau išnaudoti visus savo ryšius, įtaką ir autoritetą tam, kad neleistumėte įvykti tragedijai, kuri vadinasi karu.

Visais įmanomais būdais pasistenkite, kad jūsų kareiviai nežengtų tragiško žingsnio ir grįžtų į savo bazę. Pasakykite tiems, nuo kurių tai priklauso, kad jie nepradėtų karo Ukrainoje. Meldžiu jūsų: padėkite mums ir sau! Tragedija gali būti milžiniška – tiek mums, tiek jums. Ačiū, kad išklausėte. Mes jumis tikime!“, – pareiškė „Kyiv“ ekipos savininkas A. Volkovas.

Beje, A. Volkovas priklauso nuverstojo prezidento Viktoro Janukovyčiaus Regionų partijai bei yra Aukščiausiosios Rados narys.

Palaikymą ir meilę savo tautai išreiškė ir garsiausi Ukrainos futbolininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)