33 minutes aikštelėje praleidęs A. Milaknis pelnė 11 taškų (1/2 dvit., 3/5 trit.), atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą prasižengė, išprovokavo pražangą ir surinko 13 naudingumo balų.

Pažymėtina tai, kad po pirmosios rungtynių pusės lietuvis su 11 taškų buvo rezultatyviausias šeimininkų žaidėjas, tačiau antroje rungtynių dalyje A. Milakniui pataikyti į krepšį taip ir nebepavyko.

Sužaidus tris kėlinius Kazanės komanda turėjo 8 taškų deficitą (42:50), tačiau ketvirtajame sugebėjo perimti iniciatyvą ir išlygino rezultatą.

Visgi papildomų 5 min. metu sėkmė šypsojosi svečiams. Likus žaisti pusantros minutės Keithas Langfordas baudų metimais išvedė „Uniks“ į priekį (73:72), tačiau jau kitoje atakoje pranašumą svečiams sugrąžino rezultatyviausio „Aris“ žaidėjo Jerelo McNealo dvitaškis.

Per paskutinę minutę į krepšį nepataikė nė viena iš komandų ir pergalę iš Rusijos išsivežė Graikijos atstovai.

„Uniks“: Keithas Langfordas 19, Kostas Kaimakoglou 14, Quino Colomas 12 (8 atk. kam.), Artūras Milaknis 11, Piotras Gubanovas 9.

„Aris“: Jerelas McNealas 20, Jamelle Haginsas 16, Okaro White'as 10, Dominicas Watersas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją