Tiesa, kovoti dėl prestižinių pareigų 44-erių lietuviui nėra paprasta. Skelbiama, kad M. Prochorovas į interviu kviečiasi vis daugiau žmonių – kandidatų skaičius nuo 4 išaugo iki keliolikos.

„Procesas vyksta gerai“, – nedaugžodžiauja M. Prochorovas, apsilankęs paskutinėse „Nets“ reguliariojo sezono rungtynėse su Denverio „Nuggets“.

Paklaustas, kaip sekasi tartis ir bendrauti su šiuo metu Niujorke esančiu A. Karnišovu, M. Prochorovas apskritai neatsakė nieko.

Realiausiu kandidatu tapti „Nets“ direktoriumi toliau yra minimas Fynikso „Suns“ ir Toronto „Raptors“ anksčiau vadovavęs Bryanas Colangelo. Be A. Karnišovo, rimtu pretendentu laikomas anksčiau „Rockets“ krepšinio operacijoms vadovavęs Gerrsonas Rosas.

Pats A. Karnišovas oficialiai vis dar eina „Nuggets“ generalinio direktoriaus padėjėjo pareigas.

Pažymėtina, kad M. Prochorovo apsilankymas paskutinėse komandos rungtynėse buvo vainikuotas sėkme. Įspūdingą tritaškį paskutinę mačo sekundę pataikęs Joe Johnsonas komandai išplėšė pergalę, taip ant kojų pakeldamas visą „Barclays Center“ areną ir patį rusų milijonierių.

Еfektingo epizodo video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją