Yahoo!Sports“ analitiko Adriano Wojnarowski žiniomis, priešpaskutinę vietą NBA Rytų konferencijoje užimančio „Nets“ (12/33) savininkas rusas Michailas Prochorovas kuo greičiau nori imtis kardinalių permainų klubo valdymo sistemoje.

Iki vasario 18 d., kuomet užsidarys NBA transferų langas, klubas tikisi susitarti su nauju generaliniu direktoriumi, o interviu su pretendentais prasidės pirmosiomis vasario dienomis. Šiuo metu A. Karnišovas dirba Denverio „Nuggets“ klube kur eina generalinio direktoriaus asistento pareigas.

Kiti kandidatai į „Nets“ vadovo postą, anot A. Wojnarovskio, yra Bryanas Colangelo, Danny Ferry ir Gerrsonas Rossas.

Anot analitiko, vienas iš A. Karnišovo privalumų konkurencinėje kovoje – rusų kalbos žinios, o tai labai patinka milijonieriui M. Prochorovui.

Rusas neseniai iš „Nets“ generalinio direktoriaus posto atleido Billy Kingą, o vyriausiojo trenerio posto neteko Lionelis Hollinsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)