- Paskutinių rungtynių metu buvai rezultatyviausias ekipos žaidėjas (20 tšk.). Kaip vertini savo pasirodymą?

- Vertinu tikrai neblogai, komandos draugai puikiai skirstė perdavimus, o aš stengiausi pateisinti jų lūkesčius. Kaip matau – pasisekė tikrai neblogai. O mažų klaidelių pasitaiko visuomet.

- Vienas iš Vilniaus universiteto (VU) komandos lyderių Laurynas Jacevičius pelnė tik 10 taškų. Kaip pavyko sustabdyti jų lyderį?

- Laurynas yra puikus krepšininkas, žinojome, kad jis gali pataikyti iš sunkių situacijų. Skyrėme jam didesnį dėmesį ir taikėme aktyvesnę gynybą. Tai ir leido jį neutralizuoti.

- Kaip vertini komandos žaidimą šiuo metu? Iš trejų žaistų rungtynių laimėjote dvejas.

- Sezonas dar tik prasidėjo. Starte žaidėme su stipriomis komandomis (nugalėtos Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir VU ekipos, o vienintelis pralaimėjimas patirtas prieš Vytauto Didžiojo universiteto komandą). Sezono pradžia esame tikrai patenkinti, o kaip bus ateityje – laikas parodus.

- Kitą savaitę susitiksite su Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) komanda, kurioje nesustabdomai žaidžia tavo komandos draugas (Mažeikių „Mažeikiai“ komandoje) Darius Tarvydas. Kokios mintys apie artėjančias rungtynes?

- LEU komanda neturi daug garsių vardų, tačiau šį sezoną žaidžia tikrai neblogai. Žinoma, stengsimės žaisti komandinį krepšinį, o jeigu Darius įmes 40 taškų, o mes laimėsime – tikrai būsime laimingi ir patenkinti važiuosime namo (šypsosi).

- Ar sunku suderinti mokslus ir profesionalų krepšinį?

- Tiesa sakant – nėra lengva. Gyvenu Mažeikiuose, nes ten sportuoju, o universitetas yra Šiauliuose. Tačiau suderinu atsiskaitymus, o mokslui laiko tenka atrasti tarp treniruočių ir kelionių metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją