Kviečiame susipažinti su šių trejų rungtynių anonsu.

Antradienis, lapkričio 8 d.

18.00 val. Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ – Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, Klaipėdos sporto bazių valdymo centras (S.Dariaus ir S.Girėno g.10, Klaipėda)

Visas 10 pirmųjų sezono rungtynių pralaimėję jaunieji Klaipėdos krepšininkai sulauks dar vieno rimto išbandymo – trečiąją vietą lygoje užimančios Marijampolės komandos (7 pergalės / 2 pralaimėjimai). Šeštadienį uostamiesčio ekipa lankėsi Šakiuose, kur „Vyčio-VDU“ buvo užpilta rekordine šiam sezonui 20 taiklių tritaškių liūtimi (iš 38 metimų) ir pralaimėjo 71:97.

„Sūduva-Mantinga“ tritaškius meta taip pat labai dažnai, pataiko nemažai ir būtent tolimi metimai didele dalimi leido šeštadienį Vilniuje palaužti „Steką“ 99:92 (tritaškiai – 15/40). Tačiau ir po krepšiu Aurelijus Pukelis su vis daugiau žaidžiančiu Viktoru Iljinu yra grėsminga jėga, tad „Neptūnui-Akvaservis“ didelių vilčių dėl pirmosios pergalės turėti šiandien yra sunku.


18.00 val. Vilkaviškio „Perlas“ – Šakių „Vytis-VDU“
Vilkaviškio sporto ir pramogų centras, Vienybės g. 63A, Vilkaviškis

Dar viename Užnemunės derbyje susitiks turnyro lentelės kaimynai – Vilkaviškio „Perlas“ (5/5) ir Šakių „Vytis-VDU“ (4/1).

Pastarajame ture abi komandos iškovojo pergales. „Perlas“ namie 76:67 įveikė Kauno raj. „Atletą“ ir atsitiesė po apmaudaus pralaimėjimo Palangoje „Kuršiams“. Tačiau pergalę aptemdė incidentas, turėsiantis įtakos ir šios dienos mačui. „Perlo“ lyderis Rokas Stankevičius negalės žaisti su „Vyčiu-VDU“, nes šeštadienį užsidirbo diskvalifikacinę pražangą ir dar klubui prišaukė piniginę baudą.

Šakių komanda šeštadienį per jau minėtas rungtynes su „Neptūnu-Akvaservis“ pataikė šiam sezonui rekordinius 20 tritaškių ir sieks pasinaudoti „Perlo“ sunkumais bei iškovoti dar vieną pergalę.


Trečiadienis, lapkričio 9 d.

18.00 val. Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – Vilniaus „Rytas-2“
Marijampolės sporto centro krepšinio salė, Gamyklų g. 1, Marijampolė

Marijampolės komanda po rungtynių Klaipėdoje poilsio neturės – jau kitą dieną teks priimti Vilniaus „Rytą-2“ (3/7). Jei uostamiestyje Mariui Kiltinavičiui tektų ilgiau naudotis pagrindinių žaidėjų paslaugomis, trečiadienio rungtynėse gali tekti spręsti ir papildomus galvosūkius dėl žaidėjų nuovargio.

Sostinės komanda atvyksta po Kaune 67:84 pralaimėto mažojo Lietuvos krepšinio derbio be pralaimėjimų žengiančiam „Žalgiriui-2“, tačiau jaunieji vilniečiai ilgai kovėsi pagirtinai ir bus nusiteikę kibti į atlapus dar vieniems pirmenybių favoritams.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją