Prieš dvejus metus prasidėjusi partnerystė dar labiau ūgtelėjo praėjusią vasarą – „7bet“ tapo klubo generaliniu rėmėju, o bendrovės prekinio ženklo vardas buvo prijungtas prie komandos pavadinimo.

„Dar vieni solidūs metai keliauja į „7bet-Lietkabelio“ ekipos metraščius. Iškovoti bronzos medaliai Lietuvos krepšinio lygoje ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, pasiektas aštuntfinalio etapas Europos taurėje vainikavo klubo administracijos įdėtą sunkų darbą ir ištikimiausių sirgalių besąlygišką palaikymą.

Norėčiau paraginti panevėžiečius dar aktyviau lankytis „7bet-Lietkabelio“ rungtynėse ir mėgautis reginiu bei sportiniu azartu, kadangi toli gražu ne kiekviename mieste galima išvysti tokio aukšto lygio krepšinį“, – gražių žodžių ekipai negailėjo titulinio klubo rėmėjo „7bet“ generalinis direktorius Justinas Šliažas.

Tuo tarpu „7bet-Lietkabelio“ klubo direktorius Martynas Purlys akcentavo titulinio rėmėjo svarbą ne tik užtikrinant klubo finansinį stabilumą, tačiau ir siekiant užsibrėžtų tikslų: „Džiaugiamės galėdami pratęsti bendradarbiavimą su sporto pasaulyje puikiai žinomu vardu „7bet“, kuris ir toliau išliks vienu didžiausiu mūsų partneriu.

Tęstinumas klubui labai svarbus, ieškant finansinių resursų nuolat kyla iššūkių, tad ši partnerystė padės ir 2023-24 m. sezone siekti aukščiausių sportinių rezultatų aikštelėje. Tuo pačiu „7bet“ prisidės prie klubo fanų įtraukimo iniciatyvų ir „7bet-Lietkabelio“ vardo populiarinimo ir padės mums augti kaip organizacijai ir siekti nusistatytų tikslų.“

Pasirengimą artėjančiam sezonui pradėję panevėžiečiai į pirmąją kovą oficialiose rungtynėse stos jau rugsėjo 16 d. išvykoje prieš Klaipėdos „Neptūną“, o pirmąjį mačą namuose žais rugsėjo 25 d., kuomet Panevėžyje svečiuosis Pasvalio „Pieno Žvaigždės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją