„Žinau, kad galbūt reikėjo daugiau išpešti iš šio vakaro, – kalbėjo septintą kartą per karjerą 50 taškų ribą kirtęs K. Durantas. – Mes vis daugiau kamuolių prarasdavome ir klysdavome, todėl pagalvojau, kad geriau bus, jei tiesiog imsiu ir mesiu į krepšį.“

K. Durantas pelnė mažiausiai po 10 taškų taškų kiekvieną kėlinį.

„Buvo tiesiog smagu matyti K.D. taip žaidžiant, – sakė 18 taškų prie pergalės pridėjęs Patty Millsas. – O būti viso to šou dalimi – dar smagiau. Nedažnai pamatysi tokias jo rungtynes“.

Savo šou K. Durantas surengė praėjus vos kelioms valandoms po jam skirtos piniginės 25 tūkst. JAV dolerių baudos už ginčus su žiūrovais Atlantoje.


„Nets“ žvaigždė pagerino šio sezono rezultatyvumo rekordą, kuris iki sekmadienio priklausė „Warriors“ varikliukui Stephenui Curry – 50 taškų lapkričio 8 dieną rungtynėse su Atlantos „Hawks“.

„Mačiau jo žvilgsnį. Jis buvo neįtikėtinas šįvakar , – apie įspūdingą auklėtinių pasirodymą kalbėjo „Nets“ strategas Steve'as Nashas. – Jis ne tik pelnė 51 tašką, bet ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus bei atkovojo 7 kamuolius. Jis blokavo pora metimų ir paskutiniame kėlinyje labai gerai gynėsi.“

K. Durantas taip pat pelnė daugiausiai taškų „Little Caesars“ arenoje, kuri atidaryta 2017 metais. Prieš trejus metus čia 50 taškų surinko Blake'as Griffinas, 2020 metais Kyrie Irvingas čia pasižymėjo 45 taškais.

„Pagerinau Blake'o rekordą? Tai nuostabu, – kalbėjo K.D. – Nežinojau, kad jis čia surinko 50 taškų, tačiau pastatas dar visai naujas, neabejoju, kad greitai ir mano rekordas bus pagerintas.“

Kitos rungtynės:

Niujorko „Knicks“ – Milvokio „Bucks“ 97:112

Los Andželo „Lakers“ – Orlando „Magic“ 106:94

San Antonijaus „Spurs“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ 112:97

Oklahomos „Thunder“ – Dalaso „Mavericks“ 84:103

Portlando „Trail Blazers“ – Minesotos „Timberwolves“ 111:116

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)