Graikijos žiniasklaida praneša, kad ketvirtadienio vakarą 46-erių metų D. Giannakopoulas pajuto skausmus krūtinės srityje. Vienoje iš Atėnų ligoninių medikai vyrui diagnozavo širdies smūgį. Jis buvo hospitalizuotas.

Pasak naujausių pranešimų, D. Giannakopoulo būklė yra stabili, tačiau šiandien jam turėtų būti atliekami papildomi tyrimai.

Impulsyviu charakteriu garsėjantis Dimitris yra vienintelis prieš porą metų mirusio graikų farmacijos magnato Pavlo Giannakopoulo sūnus, iš tėvo paveldėjęs „Vianex“ verslo imperiją.

Jam atiteko ir „Panathinaikos“ krepšinio klubo akcijos, kurį laiką D. Giannakopoulas ėjo klubo prezidento pareigas ir pagarsėjo dažnais konfliktais su Eurolyga. Šį pavasarį jis paskelbė parduodantis klubą už 25 mln. eurų, tačiau žinių apie įvykusį sandorį kol kas nėra.

D. Giannakopoulas klubą skatino keltis į FIBA Čempionų lygos turnyrą, tačiau užmačia keltis į kito pajėgumo varžybas Graikijoje buvo sutikta priešiškai. Nuspręsta, kad klubas ir toliau žais Eurolygoje, nes vien dėl pasitraukimo būtų tekę mokėti 10 mln. eurų baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)