Trečiadienį Badalonoje didžiąją mačo dalį virė artima kova taškas į tašką: komandos tik kelis kartus surengė didesnius spurtus, o skirtumas švieslentėje visų rungtynių metu neviršijo 10 taškų.

Likus žaisti 6 min. iki ketvirto kėlinio pabaigos „Wolves“ atsiliko 8 taškais, bet paskutinę minutę jau patys buvo arčiau tikslo.

Ante Tomičius nepataikė iš patogios padėties, ir po vieno taiklaus Christiano Mekowulu baudos metimo svečiai pirmavo 88:86.

Tačiau tas pats Kroatijos veteranas pasitaisė realizuodamas abu baudų metimus kitoje atakoje.

„Wolves“ dar turėjo 3 sek., ir tritaškį suspėjęs paleisti Rasheedas Sulaimonas vos nepataikė į dešimtuką.

Vis dėlto pratęsime darbo ėmėsi kitas „Joventut“ veteranas Pau Ribasas, „Wolves“ gynybą pralaužė Vladimiras Brodziansky ir Deshaunas Thomasas, o svečiams jau stigo kvapo.

Vilniaus klubui Katalonijoje nepadėjo ne tik traumuoti Jeffery Tayloras, Džordže Gagičius bei Artūras Žagaras, bet ir susirgęs Adas Juškevičius.


„Joventut“: Vladimiras Brodziansky 22 (4/4 trit.), Pepas Busquetsas 18, Pau Ribasas 17 (3/3 trit.), Deshaunas Thomasas 16, Yannickas Kraagas 12 (7 atk. kam.), Ante Tomičius 10 (9 atk. kam.);

„Wolves“: Rasheedas Sulaimonas 21 (6/14 dvit., 2/9 trit.), Tre'Shawnas Thurmanas 20 (4/7 trit.), Vaidas Kariniauskas 12 (1/5 dvit., 1/6 trit., 5 kl.), Eigirdas Žukauskas 11, Kristupas Žemaitis 10 (5 akt. kam., 5 rez. perd.), Christianas Mekowulu (11 atk. kam.) ir Egidijus Mockevičius (7 atk. kam.) – po 8, Regimantas Miniotas 5, Arnas Beručka 3.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją