35-erių puolėjas buvusio kolegos Pablo Prigioni komandoje sportavo visą pasirengimo ciklą, bet traumas patyrus Patricio Garino ir Jordanui McRae, nuspręsta veteraną pasilaikyti sudėtyje.

Visgi nors argentinietis į komandą priimtas „dėl skaičiaus“ treniruočių procese, neatmetama galimybė, kad gerai pasirodęs C. Delfino Vitorijos klube galėtų užsilikti ilgiau ir netgi debiutuoti oficialiose rungtynėse.

Eurolygoje jis jau yra žaidęs 2002-2004 metais, o paskutiniais su Bolonijos „Skipper“ ekipa prasibrovė į finalo ketvertą. Per du sezonus puolėjas spėjo sužaisti 37 mačus, kuriuose vidutiniškai rinko po 12,2 taško.

C. Delfino taip pat turi ir NBA patirties – per devynerius metus krepšininkas vilkėjo Detroito „Pistons, Toronto „Raptors“, Milvokio „Bucks“ ir Hjustono „Rockets“ komandų marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)