Rekordą S. Llullui pavyko pasiekti per ketvirtadienio vakarą vykusias ACB čempionato rungytnes tarp „Real“ ir Valensijos „Basket“ komandų. Valensijoje vykusias rungtynes svečiai iš Madrido laimėjo 94:75, o 25 min. žaidęs S. Llullas pelnė 18 taškų ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Dabar Sergio sąskaitoje jau yra 1156 rezultatyvūs perdavimai – jis vienu perdavimu pralenkė buvusį savo komandos draugą Sergio Rodriguezą, prieš šį sezoną persikėlusį į Filadelfijos „76ers“ klubą NBA lygoje. S. Rodriguezas žaisdamas „Real“ yra atlikęs 1155 rezultatyvius perdavimus.

S. Llullas, kuris jau keletą kartų atmetė Hjustono „Rockets“ pasiūlymus, „Real“ gretose žaidžia nuo 2007-ųjų. Ispanas keletą kartų buvo užsiminęs, kad „Real“ gretose norėtų žaisti visą savo profesionalo karjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją