Jie finale 70:58 pranoko „Eberlein Drive“ komandą, kuri pusfinalyje eliminavo žalgiriečio Brandono Davieso atstovaujame „Team Fredette“.

Pergalingą baudos metimą lemiame mače, kuris buvo žaidžiamas iki 70 taškų, šaltakraujiškai realizavo Justinas Burrellas.

Jis su 15 taškų ir buvo rezultatyviausias finalo žaidėjas. Po 14 taškų pridėjo viso turnyro MVP išrinktas D.J. Kennedy ir Errickas McCollumas.

„Eberlein Drive“ gretose po 14 taškų pasižymėjo Jerome'as Randle'as ir Donaldas Sloanas.

Įdomu, kad po trijų kėlinių ekipas teskyrė vienas metimas – 52:50, tačiau paskutiniame ketvirtyje būsimieji čempionai parodė nugalėtojų mentalitetą ir spurtavo 18:8 bei šventė eilinę pergalę.

TBT turnyre nesustabdomas „Overseas Elite“ kolektyvas laimėjo 25-tą mačą iš tiek pat galimų ir per ketverius metus uždirbo 7 mln. JAV dolerių.

Po finalo rungtynių buvo paskelbtas ir geriausių turnyro žaidėjų simbolinis penketas. Jame atsidūrė Jerome'as Randle'as, Jimmeris Fredette'as, Errickas McCollumas, D. J. Kennedy ir Jamalas Wilsonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)