Gruodį pilnametystės sukaktį minėsiantis pirmenybėse pasižymėjo itin universaliu žaidimu. Per 7 rungtynes 192 cm ūgio gynėjas vidutiniškai rinko po 15,3 taško, 7 atšokusius kamuolius ir 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

Įspūdingiausią solo šou „Barcelona“ klubo auklėtinis surengė ketvirtfinalyje prieš Italijos bendraamžius. Tąkart A. Velička atliko trigubą dublį, pelnydamas 14 taškų, atkovodamas 13 kamuolių, atlikdamas 11 rezultatyvių perdavimų ir surinkdamas 24 naudingumo balus, o lietuviai šventė pergalę 73:67.

O štai pats rezultatyviausias mačas įžaidėjui buvo lemiamame grupės mače, kai nugalėję graikus Gedimino Pertrausko auklėtiniai užsitikrino pirmąją vietą. Arno sąskaitoje tą dieną buvo 20 taškų.

Viso čempionato naudingiausiu žaidėju išrinktas ir MVP titulą atsiėmė Nikola Miškovičius, kurio vedama Serbijos rinktinė iškovojo aukso medalius. Simboliniame geriausiųjų penketuke taip pat atsidūrė ir ispanas Sergi Martinezas, turkas Ragipas Berke'as Ataras ir bosnis Sani Campara.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)