„Wolves“ komanda savo puolimą užkūrė nuo pat mačo pradžios. Užteko kiek daugiau nei kėlinio, kad būtų pelnyta 20 taškų (20:11), o puikiai kamuoliu besidalijusi ekipa tik tolo nuo varžovų – 31:15.

Danielis Dolencas ir Andris Misteris kiek pagerino „M Basket-Delamode“ situaciją, tad tai vertė K.Kemzūrą prašyti pertraukėlės – 23:34. Tolesni „Wolves“ bandymai atitrūkti buvo atremti ir po dviejų kėlinių skirtumas nebuvo toks didelis – 45:34.

Didžioji pertrauka išėjo į naudą svečiams, kurie ėmė artėti vis labiau – 40:46. Artūro Žagaro ir Arno Beručkos tritaškiai vis tik grąžino svaresnę persvarą „vilkams“, o pastarasis smeigė tris tolimus metimus iš eilės – 58:42. Spurtu atsakė ir A.Misterio vedami mažeikiškiai (51:60), o po Martyno Paliukėno metimo ekipas skyrė vos 7 taškai – 53:60.

Prieš akis buvo visas kėlinys, kuriame intriga išliko. Artūro Jomanto ir Danielio Dolenco metimai rėžė atsilikimą iki 6 taškų (66:72), o netrukus pataikė ir Martynas Paliukėnas – 70:74. A.Žagaras ir Rasheedas Sulaimonas kiek stabilizavo „Wolves“ padėtį (78:70), o pastarojo tolimas šūvis buvo labai skaudus „M Basket-Delamode“ ekipai – 81:70.

Liko jau tik 2 minutės, per kurias Mažeikių ekipa stebuklo nesukūrė.

„Wolves“ šįkart neregistravo trumpalaikį kontraktą turinčio Egidijaus Mockevičiaus, o debiutines sezono rungtynes sužaidė R.Sulaimonas bei Džordže Gagičius.

Pirmasis pelnė 20 taškų (7/15 metimai), o antrasis rinko 5 ir atkovojo 3 kamuolius. Jis per 12 minučių išnaudojo pražangų limitą.

Vaidas Kariniauskas praleido antrą mačo dalį, kadangi antrajame ketvirtyje susižeidė.

Visa Mažeikių ekipa pataikė 6 tritaškius iš 27, iš jų 4 smeigė A.Misteris. „Wolves“ sąskaitoje – 13 iš 28 tolimų metimų.

Kitas „Betsafe-LKL“ mačas „vilkų“ spalio 8 d. laukia su Klaipėdos „Neptūnu“, o mažeikiškiai kitą dieną kausis su Kauno „Žalgiriu“.

„Wolves“: Rasheedas Sulaimonas 20, Arnas Beručka 16 (4/6 trit.), Artūras Žagaras 14 (5 atk. kam., 6 rez. perd., 0 kld.), Christianas Mekowulu 10 (12 atk. kam.), Tre‘shawnas Thurmanas 7.

„M Basket-Delamode“: Andris Misteris 20 (6 atk. kam., 4/6 trit.), Martynas Paliukėnas 17, Giedrius Staniulis 14 (7 atk. kam.), Artūras Jomantas 10, Kay‘us Bruhnke 5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją