Žalgiriečiai savo tvirtovėje laimėjo 89:74 ir toliau kartu su Vilniaus „Wolves“ bei „Rytu“ dalinasi 1-3 vietas LKL turnyro lentelėje.

Komandą, be poilsio gavusių Keenano Evanso ir Rolando Šmito, į priekį vedė Danielius Lavrinovičius bei Lukas Lekavičius, sumetę po 17 taškų.

„Pasiekėme tikslus, kažkiek pataupėme lyderius, davėme daugiau minučių jaunimui ir iškovojome pergalę. Šiaip norėjosi lengviau išsiaiškinti nugalėtoją, ypač, kai buvo susikrovę neblogą persvarą“, – spaudos konferencijoje sakė K. Maksvytis.

Jis pripažino, kad po dramatiškos pergalės, pasiektos Eurolygoje prieš Miuncheno „Bayern“ (74:73), jo auklėtiniai išgyvena savotišką pakilimą.

„Žinoma, kažkiek nukrenta akmuo nuo krūtinės. Iš kitos pusės, kai per savaitę yra trejos rungtynės, sunku eilinį kartą įrodyti, kad yra labai svarbu ir kad turime nusiteikę maksimaliai. Bet be abejo, ta pergalė šiek tiek atrišo rankas“, – tikino jis.

Paklaustas, kaip vertina D. Lavrinovičiaus pasirodymą, strategas bakstelėjo pirštu į išmestų tritaškių skaičių.

„Džiugina ir rezultatyvių perdavimų skaičius (27), ir kaip jaunimas įsijungė. Ypač D. Lavrinovičius.

Mes tikime Danieliumi. Ne be reikalo jis yra mūsų komandoje. Šiandien išsimetė 10 tritaškių ir tik vieną dvitaškį. Turbūt dar nėra geros formos, neturi tiek sveikatos eiti po krepšiu. Bet žiūrint į priekį, jis yra dar vienas aukštaūgis, kuris gali išplėsti aikštelę puolime ir žaisti per kelias pozicijas. Mes juo tikime“, – pabrėžė Kazys.

Pabaigoje jis pridūrė, kad skelbtinų naujienų dėl naujoko, kurio šiuo metu yra intensyviai ieškoma, nėra.

„Situacija ta pati: esame paieškose, bet kažko pranešti negalime“, – sausai atsakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją