Anot jo, „Lietuvos ryto“ komandos emocinis fonas yra geras, tačiau kai kurie, kaip pats R. Kurtinaitis įvardijo „šiukšlini dalykai“, jį neramina.

„Šiandien mes matėme, kad pirmaudami 16 taškų skirtumu, paskutinę sekundę praleidome tritaškį, kitoje atakoje padarėme klaidą. Sakyčiau, kad neramina atkarpos kaip turėdami nemažą taškų persvarą sugebame per minutę ją išbarstyti. Tokie „šiukšliniai dalykai“ neramina, jei to pavyktų išvengti, šansai finale būtų neblogi“, – pabrėžė R. Kurtinaitis.

Vilniečių strategas negalėjo atsakyti, ar finale aikštėje pasirodys Travisas Petersonas.

„Nežinome, ar jis žais. T. Petersonas yra čia, Klaipėdoje. Iki šiandien visą savaitę turėjo temperatūros. Kaip treneris, susitaikiau, kad mūsų sudėtis bus tokia. Jei galės, jis mums padės, bet tik tiek.“

Sezoną Klaipėdos „Neptūne“ pradėjęs, tačiau sezono viduryje prie „Lietuvos ryto“ ekipos prisijungęs klaipėdietis Mindaugas Girdžiūnas pabrėžė, kad kautis „Švyturio“ arenoje – visada išskirtinis jausmas.

„Padarėme tai ką turėjome padaryti. „Dzūkija“ – pavojinga komanda. Tikrai vertinome ir gerbėme varžovą bei laimėjome. „Švyturio“ arenoje pavienių šūksnių girdėjau, tai normalu. To nesureikšminu“, – kalbėjo krepšininkas.

Pasak „Dzūkijos“ žaidėjo Pauliaus Danisevičiaus, nors ir laimėti nepavyko, tačiau charakteris buvo parodytas.

„Pradėjome gal ir neblogai, žaidėme agresyviai gynyboje, paskui prasidėjo rotacijos, varžovai mus išmušė iš komforto zonos ir, kai „Lietuvos rytas“ pirmauja, jau sunku juos pasivyti. Džiaugiuosi, kad antroje rungtynių pusėje parodėme charakterį ir buvome priartėję“, – teigė P. Danisevičius.

Pasiteiravus, koks galimas jo komandos varžovas kovoje dėl trečiosios vietos, P. Danisevičius atsakė: „Žalgiris“ yra favoritas, bet „Lietkabelis“ jau ne kartą įrodė, kad gali kautis su bet kuo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)