Duodama interviu po 81:59 laimėtų rungtynių prieš Vilniaus „Kibirkštį-VKM“ J. Jocytė teigė, kad jai sunkiai sekėsi įsibėgėti.

„Na, išties buvo sunku įsivažiuoti per pačias pirmas minutes, nekrito. Nesisekė ne tik man, bet ir komandai, šiek tiek atsilikome. Bet po dviejų kėlinių rūbinėje trenerė pasakė visus nurodymus, kuriuos turime įvykdyti, ir tada, manau, jau parodėme, ką galime“, – sakė ji.

Paklausta, ar jos neišgąsdino kontakto lygis moterų krepšinyje, J. Jocytė šyptelėjo.

„Ne, negąsdina, esu jau pripratusi žaisti su vyresnėmis. Aišku, čia – moterys ir kažkiek buvo jaudulio, ypač pradžioje, tačiau vėliau viskas aprimo“, – tikino ji.

Primename, kad Justė Moterų lygoje debiutavo būdama vos 13 metų, 10 mėnesių ir 22 dienų amžiaus.

Pirmojo kėlinio viduryje nuo suolo pakilusi J. Jocytė iš viso žaidė 31 minutę ir pelnė 21 tašką (6/11 dvitaškiai, 2/5 tritaškiai, 3/3 baudos), sugriebė 5, perėmė 3 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir išprovokavo 4 varžovių pražangas.

Viešnių gretose įspūdingai pasirodė kita Europos jaunučių merginų (U16) vicečempionė Audronė Zdanevičiūtė, kuri sukaupė net 37 taškus ir pagerino Moterų lygos rezultatyvumo rekordą.

16-metė per 36 min. pataikė 7 iš 15 dvitaškių, 4 iš 9 tritaškių ir 11 iš 12 baudų, perėmė 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo net 11 pražangų ir finišavo su 34 naudingumo balais..

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)