Tomas Pačėsas po rungtynių rėžė kritikos Kėdainių „Nevėžio“ komandos valdybai, kuri penktadienį išplatino viešą laišką, kuriame ragino „Lietuvos rytą“ laikytis garbingo žaidimo principų ir nepralaimėti dzūkams.

„Galvoju, kad Lietuvoje žiema baigėsi, bet „Nevėžio“ valdyboje vis dar yra gūdi žiema ir likę daug besmegenių. Man pikta, skaudu ir juokinga, kad tokie dalykai eina į viešą erdvę. Tai yra logikos trūkumas. Kažkoks vadovavimasis orų prognozėmis ir savo laiškų viešinimas. Mes nepaliksime to be atsako, nes čia šmeižtas abiejų klubų. Man gaila Kėdainių klubo sirgalių dėl tokios praeities. „Nevėžio“ klubas vaikšto iš vienų rankų į kitas, net nežinau, kas ten dabar vadovauja. Buvau LKL valdybos nariu ir gailiuosi, kad leidome žaisti LKL, suteikėme šansą, nors ten daug skolų ir labai prasta reputacija“, - kalbėjo T. Pačėsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)