„Pasirengimo ciklas man padėjo vėl pajusti žaidimo skonį – paskutinėse rungtynėse jaučiausi daug geriau. Noriu visas traumas palikti už nugaros ir šiame sezone tapti „Timberwolves“ lyderiu. Nuo pat 14 metų, kai debiutavo profesionalų krepšinyje, vis žengiau į priekį, bet traumos mane pristabdė. Tačiau vasarą gerai padirbėjau su fizinio parengimo treneriu ir esu pasirengęs padėti savo komandai“, – apie sugrįžimą pasakojo R. Rubio.

Paklaustas apie gandus dėl galimo išvykimo ir Minesotos, gynėjas pareiškė tikintis, kad ši komanda tikiu jo galimybėmis. Jis taip pat išsakė savo nuomonę apie artėjantį sezoną ir jame žibėsiančius krepšininkus bei klubus.

„Cavaliers“ matau čempionų kėdėje, o MVP titulo savininką sunku nuspėti – tai gali būti LeBronas Jamesas, Kevinas Durantas, Johnas Wallas ar kuris kitas...Bet aš sakyčiau, kad naudingiausiu taps Marcas Gasolis“, – savo komandos draugo Ispanijos rinktinėje potencialą įžvelgė R. Rubio.

Per kuris iki šiol NBA praleistus sezonus ispanas per rungtynes vidutiniškai rungtyniavo 31,8 minutes, pelnydavo 10,2 taško, atlikdavo 8,2 rezultatyvaus perdavimo ir po krepšiais sugriebdavo 4,3 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)