Vilniečiai į savo krepšį praleido net 109 taškus – daugiausiai klubo istorijoje žaidžiant Europos taurės turnyre.

Po mačo rezultatyviausias „Lietuvos ryto“ žaidėjas Nicolas Laprovittola išskyrė būtent prastą sostinės komandos gynybą.

„Šį vakarą nesigynėme, – konstatavo N. Laprovittola. – Mes nesilaikėme savo taisyklių ir rungtynių plano. Jeigu leidi varžovams įmesti daugiau nei 100 taškų, iškovoti pergalę yra labai sunku.

Kad ir kaip ten bebūtų, mes vis dar turime šansų patekti į kitą etaipą. Tačiau norint tai padaryti, mes privalome pakeisti savo mentalitetą. Turime pamiršti šias rungtynes ir pradėti ruoštis artėjančioms.“

Tuo metu laikinasis „Lietuvos ryto“ vairininkas A. Jasilionis po rungtynių buvo visai nekalbus ir tik pasveikino varžovus.

„Sveikinimai varžovams, – sakė treneris. – Buvo malonu žaisti prieš tokią gerai subalansuotą komandą. Jie įrodė, kad šiuo momentu yra geresnė ekipa nei mes.“

Po jau šešto pralaimėjimo „Lietuvos rytas“ nukrito į paskutinę E grupės vietą. Dabar vilniečiai turi menkas galimybes patekti į LAST-32 etapą.

Maža to, kitas rungtynes „Lietuvos rytas“ žais Sankt Peterburge su „Zenit“ ekipa, kuri šį sezoną pralaimėjo vos kartą ir jau yra užsitikrinusi vietą kitame etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)