Kai kurie fanų klausimai privertė žaidėją šyptelėti, o kai kurie - pasukti galvą.

„Prieš mačą gaunu nemažai užduočių iš trenerių stabdyti varžovų komandos lyderius. Bandau nuteikti save, kad mano didžiausias ir svarbiausias darbas bus gynyboje ir tam ruošiu save“, - apie pasiruošimą rungtynėms kalbėjo M.Lukauskis.

Fanai taip pat teiravosi apie geriausią Vilniaus klubo žaidėją, Mindaugo norą žaisti NBA.

„Kai buvau vaikas, svajojau žaisti NBA. Tačiau pradėjus profesionaliai sportuoti, dėmesys nukrypo į Europos krepšinį. Dabar NBA rungtynių beveik nežiūriu, nebent tik finalus“, - sakė puolėjas.

„Kai mes esame visi kartu, tada esame geriausi. Negalime žaisti po vieną, nes tai nepavyksta. Todėl neišskirsiu konkretaus žaidėjo - geriausia yra komanda“.

„Dažnai pataikai svarbius metimus, kurie nulemia susitikimo baigtį. Kuri pergalė įsiminė labiausiai?“ - klausė sirgalius.

„Išskirčiau dvi rungtynes. Tritaškis Europos taurės pusfinalyje prieš Vršaco „Hemofarm“, kuris nebuvo lemiamas, bet jis turėjo labai daug įtakos susitikimo baigčiai. Kita pergalė - 2009 m. LKF finalo rungtynės prieš „Žalgirį“, - sakė M.Lukauskis.

Sirgaliai taip pat klausinėjo apie raudoną-žalią kraują, galimybes įdėti per Robertą Javtoką, didžiausią įspūdį palikusius trenerius.

„Teko dirbti su nemažai krepšinio specialistų ir turbūt galėčiau išskirti jų keletą. Negalėčiau sakyti, kad jie buvo geriausi, blogiausi, keisčiausi ar kitokie, tačiau tai buvo treneriai iš Balkanų šalių. Su jais buvo įdomiausių įvykių“, - teigė Vilniaus klubo senbuvis.

Geriausiu klausimu M.Lukauskis išrinko: „Ką reiškia tavo rankos raištis?“ (Valdas Vitkauskas).

Nugalėtojui atiteks du bilietai į LKL čempionato rungtynes su Kauno „Žalgirio“ komanda. Laukiame asmeninės žinutės komandos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje iki sekmadienio 13 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)