Po rungtynių įžaidėjas pripažino, kad tolimas metimas nebuvo pats geriausias sprendimas.

„Rungtynių pabaigoje net neturėjome minutės pertraukėlės, todėl ataką užbaigiau spontaniškai – aišku, tai nebuvo pats geriausias sprendimas. Varžovas labai kibiai gynėsi, todėl buvo sudėtinga atakuoti“, – aiškino M. Kalnietis.

„Žalgiris“ ketvirto kėlinio pabaigoje parodė charakterį ir likus 12 sekundžių išlygino rezultatą. Visgi po minutės pertraukėlės į aikštelę žengę žalgiriečiai prasižengė, o Victoras Claveras taikliais baudų metimais padovanojo savo komandai pergalę.

„Nežaidėme taip, kaip turėjome. Neįvykdėme žaidimo plano. Visų pirma, privalėjome agresyviau gintis. Be to, labai prastai sužaidėme antrąjį kėlinį“, – po rungtynių DELFI teigė Paulius Jankūnas.

„Vis dar esame ieškojimo kelyje – ieškome savo žaidimo. Tačiau čia Eurolyga ir tai nėra pasiteisinimas. Žaidėme savo aikštėje ir nereikėjo palikti rungtynių baigties spręsti paskutinės atakos metu“, – kalbėjo Renaldas Seibutis.

Kitą savaitę G. Krapiko auklėtiniai rungtyniaus išvykoje – susitiks su Izmiro „Pinar Karsiyaka“ komanda, o jau šį sekmadienį kauniečių laukia Lietuvos pirmenybių susitikimas su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)