Pavadinimą pakeitusiame Vitorijos klube (anksčiau – „Laboral Kutxa“) 18-metis jau anksčiau yra debiutavęs, tačiau praėjusį sezoną žaidė antroje pagal pajėgumą Ispanijos krepšinio lygoje, Hueskos „Penas“ ekipoje, ir per rungtynes vidutiniškai rinko po 6,8 taško.

Vienai stipriausių Ispanijos ekipų priklausantis T. Sedekerskis šią vasarą jau spėjo sužavėti ir vietinius sirgalius, kuomet Vitorijos klubas savo feisbuko profilyje pasidalijo vaizdo klipu, kuriame įamžinta 205 cm ūgio puolėjo tritaškių treniruotė. Iš eilės puolėjas į krepšį meta 20 kartų ir visi jo metimai – taiklūs.

Tačiau lietuvio įdirbį vasarą įžvelgė ne tik sirgaliai, bet ir „Baskonia“ komandos treneris Sito Alonso. Tik šiemet prie Vitorijos klubo vairo stojęs 40-metis strategas T. Sedekerskiui pasirengimo cikle skiria itin daug minučių aikštėje.

Rungtynėse prieš Malagos „Unicają“ lietuvis žaidė net 30, o akistatoje su Martyno Pociaus atstovaujama Mursijos UCAM komanda – 27 minutes.

„Nesitikėjau žaisti tiek daug. Treneris demonstruoja didelį pasitikėjimą manimi, todėl žengdamas į aikštę aš privalau atiduoti visą save. Stengiuosi žaisti susikaupęs ir nedaryti daug klaidų.

Pirmiausiai indėlį įnešu gynyboje, o puolime tiesiog bandau padėti komandai, nes joje ir taip yra kam rinkti taškus. Sito prašo manęs pasitikėti savimi“, – pasakojo T. Sedekerskis, šiose dvejose rungtynėse vidutiniškai rinkęs 6,5 taško ir 5,5 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją