„Man gėda dėl to, kas čia įvyko. Sužaidėme tragiškas rungtynes, kurių baigtis buvo aiški jau pirmame kėlinyje, nes po jo mes nė kiek neatsibudome. „Panathinaikos“ pralaimėjo paskutines dvejas rungtynes, todėl jie norėjo bet kokia kaina laimėti. Jie pasinaudojo mūsų beviltišku pasirodymu. Turime pasimokyti iš šių rungtynių ir ruoštis laukiančiai akistatai.

Smagu sugrįžti į Graikiją ir ypatingai į OAKA areną, kurioje žaidžiau už „Panathinaikos“, bet man labai liūdna dėl švieslentėje degančio rezultato“, – po skaudaus antausio kalbėjo vienintelis žibėjęs Ianas Vougioukas, kuris pelnė 13 taškų taškų, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 20 naudingumo balų.

„Sveikinu trenerį Aleksandrą Djordjevičių ir jo komandą su puikia pergale. Mes žinome, kad po nesėkmingo sezono starto jie žais labai agresyviai – būtent tai šį vakarą (penktadienį) ir įvyko. Neturėjome jokių šansų išvengti pralaimėjimo“, – konstatavo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Kitas rungtynes žalgiriečiai žais lapkričio 19 dieną, ketvirtadienį, namuose prieš šiemet kartą jau įveiktą Zielona Guros „Stelmet“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)