„Žaisti TOP-16 etape – puiki patirtis, kuria mes mėgavomės. Deja, šiandien nepadėjo jokie mūsų bandymai būti kovingais. Keletą kartų neatkovojome kamuolių, klydome lygioje vietoje ir buvome nubausti „Olympiakos“ ekipos. Apskritai, sunku pakelti tokią nesėkmę ir nebetekti galimybės pakovoti dėl vietos kitame etape“, – apgailestavo gimtojoje šalyje rezultatyviausiai iš visų žalgiriečių žaidęs ir 14 taškų pelnęs graikas.

„Olympiakos“ – tai komanda, kuri žino, kaip laimėti lemiamas rungtynes. Varžovai buvo susitelkę, kadangi žinojo pralaimėjimo kainą. Mums šį kartą nepavyko“, – konstatavo aukštaūgis.

Įveikdama „Žalgirį“ Pirėjo komanda pasiekė revanšą už netikėtą pralaimėjimą pirmajame TOP-16 etapo rate Kaune ir tęsia kovą dėl kelialapio į aštuntuką.

„Mums tai labai svarbus laimėjimas. Sugebėjome išlikti susikaupę visas 40 minučių, priversti varžovus žaisti nepalankiu ritmu, neįprastu stiliumi. Gynėmės gerai, ką iliustruoja ir faktas, kad varžovai pelnė vos 59 taškus. Puolime ne visada sugebėjome sėkmingai užpulti prieš varžovų aikštės gynybą, tačiau tai neturėjo didesnės reikšmės. Dabar viską dar laikome savo rankose“, – pasibaigus susitikimui dėstė šeimininkų treneris Giannis Sfairopoulos.

„Žalgiris“ (2/9) F grupėje yra paskutinis, aštuntas, o „Olympiakos“ (5/6) užima 6-ąją vietą. Iki TOP-16 etapo pabaigos komandoms liko sužaisti po trejas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)