„Priėmėme blogus sprendimus, tiek aš, tiek žaidėjai. Likus minutei turėjome užtikrinčiau sužaisti – gal reikėjo panaudoti dar vieną minutės pertraukėlę. Iš tikrųjų paskutinę minutę sužaidėme taip, kaip neturėjome – viską darėme blogai, tiek gynyboje, tiek puolime, – kalbėjo G. Petrauskas. – Nebuvo to perlaužimo, visas rungtynes jie mus vis prisivydavo. Belieka pasveikinti varžovus su pergale.“

Po trečiojo kėlinio „Šiauliai“ pirmavo 15 taškų, tačiau sugebėjo iššvaistyti visą persvarą ir pralaimėjo per pratęsimą 110:112.

„Viskas buvo lyg ir mūsų pusėje, bet paskutiniai varžovų atkovoti kamuoliai puolime buvo lyg peilis. Viskas susideda, varžovai prameta baudą, mes neatkovojame kamuolio... Pabaigoje tereikė vienos brandesnės atakos. Padarėme klaidų, ir aš nesu išimtis. Aš turbūt klaidų padariau daugiausiai. Neparodžiau žaidėjams, neišaiškinau, tenka prisiimti kaltę dėl tokios pabaigos. Gaila prieš savo žiūrovus taip pralaimėti“, – konstatavo G. Petrauskas.

Tuo metu jo oponentas Antanas Sireika buvo visiškai kitokios nuotaikos ir gyrė 34 taškus pelniusį ir 43 naudingumo balus surinkusį gynėją Spencerį Butterfieldą.

„Kai radome Spencerį, sakiau, kad tai – amerikietiškas Arvydas Macijauskas“, – pokštavo A. Sireika. – Iki šiol jis taip nebuvo atsiskleidęs, tačiau šiandien metė negalvodamas, kaip ir turi daryti metikai. Apskritai, man patinka visa komanda. Vyrai dirba, yra ir rezultatai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)