Be to, treneris rado ir pasiteisinimą dėl itin prastų komandos rezultatų pastaruoju metu – G. Krapikas teigė, kad tai lėmė jog didelė dalis žalgiriečių prieš klubinį sezoną atstovavo rinktinėms.

„Kaltas visada treneris. Kad ir kas beatsitiktų. Pralošėm – kaltas yra treneris“, – paklaustas, ar su klubo vadovas kalbėjo apie galimą pasitraukimą, atsakė G. Krapikas.

Trečiadienį „Žalgirio“ laukia itin svarbi Eurolygos dvikova su tiesiogine konkurente dėl vietos Eurolygos TOP-16 etape Izmiro „Karsiyaka“ (Turkija).

„Turėjome arba turime prastą periodą. Ir aišku jis visada ateina ne pačiu geriausiu momentu, kai reguliariame sezone laukia turbūt svarbiausios rungtynės. Nėra laiko kažkur kažką padaryti. Esu tikras, kad vyrai supranta, jog mes nežaidžiame gerai. Visų antra rytoj yra rungtynės, kurios gali daug ką pakeisti ir jie suras savyje jėgų atstovauti kaip reikiant“, – kalbėjo G. Krapikas.

„Mes nesislepiame. Abi komandos žino, kokios svarbios trečiadienio rungtynės kovoje dėl vietos TOP-16 etape. Žaisime namuose ir tai mums teikia pranašumą. Turime palikti praeityje keletą prastų pasirodymų. Rytoj turime švęsti pergalę“, – teigė Ianas Vougioukas.

G. Krapikas rado priežastį, dėl ko ėmė buksuoti komandos žaidimas.

„Nelabai noriu gilintis, bet daug žaidėjų buvo įvairiose rinktinėse. Praktiškai nuo vasaros kiekvienos jų žaistos rungtynės yra svarbios. Visada svarbios ir svarbios, ir svarbios... Kažkada žmogus pradedi atbukti – galva taip šviežiai nebedirba, kaip kojos norėtų. Dabar tokį periodą reikia garbingai pragyventi“, – sako G. Krapikas.

„Matyt, daugiausiai problemų yra psichologiniame pasiruošime. Rungtynes pradedame pakankamai neblogai, tačiau vėliau prarandame kontrolę. Kalbant apie pralaimėjimą „Nevėžiui“, tai skaudžiausia, kad kita komanda švenčia pergalę mūsų aikštėje. Nebuvome patenkinti, kai pralaimėjome „Lokomotiv“, tačiau pralaimėti savo namuose tokiai komandai kaip „Nevėžis“... Mes privalome laimėti. Prastai gynėmės ir pralaimėjome“, – sako I. Vougioukas.

„Žalgiris“ ir Izmiro „Karsiyaka“ ekipos jėgas išbandys trečiadienį 19.40 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)