„Tikrai noriu pasveikinti savo žaidėjus už kovingumą, už tą aistrą, kuri buvo aikštėje. Tas noras, troškimas nugalėti yra labai didelis dalykas, kai sieki pergales. Žaidėjai tikrai žaidė iš širdies. Rungtynėse buvo ir sunkių momentų, tačiau nesulūžome, nepalūžome, kaip mums kartais būna, ir galiausiai viskas baigėsi gerai“, – kalbėjo D. Adomaitis.

Jis tikino, kad „Aris“ niekuo nenustebino – žaidė įprastą savo žaidimą.

„Jie propaguoja agresyvų krepšinį – tokio tikėjomės, toks ir buvo. Salonikuose buvome sutrypti, nes nebuvome pasirengę tam agresyvumui. Šiandien teisėjai leido kietai kovoti abiem komandoms, mes išlaikėme kovingumą, taip pat buvome agresyvūs, todėl ir atsilaikėme“, – teigė D. Adomaitis.

Jis pasidžiaugė, jog „Neptūnas“ vis dar turi šansų patekti į kitą Europos taurės turnyro etapą.

„Kitą savaitę važiuojame į Berlyną – gerai, kad viltį išsaugojome iki paskutinių varžybų. Kai turi šansą keliauti toliau, tada ir nusiteikimas kitoks. Jei rungtynėse su „Alba“ įdėsime tiek pastangų, kiek šiandien, manau, kad tikrai galime laimėti“, – optimistiškai į ateitį žvelgė D. Adomaitis.

„Neptūno“ komandos kapitonas Martynas Mažeika, kurio keli metimai lėmė, kad uostamiesčio ekipa perėmė iniciatyvą ir išplėšė pergalę, teigė, jog laimėti labiausiai padėjo nusiteikimas.

„Mes buvome įsprausti į kampą, žinojome, kad negalime pralaimėti. Stengėmės išpildyti visus trenerio nurodymus ir labai džiaugiamės, jog pavyko laimėti. Ar nebijojau imtis iniciatyvos persverti rezultatą? Net negalvojau apie tai, nes gauni kamuolį, matai, kad esi puslaisvis ir meti. Džiugu, kad tie keli metimai padėjo mus išsiveržti į priekį ir pergalės jau nebepaleisti. Prieš šias rungtynes žinojome, kad turime žengti du žingsnius, kad patektume į kitą etapą. Pergalę namuose prieš Salonikų „Aris“ iškovojome, o dabar važiuosime į Berlyną“, – kalbėjo M. Mažeika.

„Aris“ vyriausiasis treneris Dmitris Priftis apgailestavo dėl pralaimėjimo, bet gyrė „Neptūną“, nes tai buvo visai kitokia komanda nei ta, kuri buvo atvykusi į Salonikus, kuriuose „Aris“ klaipėdiečius nugalėjo 26 taškų skirtumu.

„Buvo labai sunkios rungtynės, nes jos buvo labai svarbios ir „Neptūnui“, ir mums. Reikia pripažinti, kad „Neptūnas“ laimėjo pelnytai“, – pripažino D. Priftis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)