Po mačo „Neptūno“ strategas D. Adomaitis teigė, kad rungtynių baigtį lėmė keli epizodai, kuriuose jo komanda nesužaidė taip, kaip reikėjo.

„Pirmoje rungtynių pusėje nepavyko įgyvendinti kai kurių dalykų, kuriuos mes akcentavome. Po mūsų klaidų jie pelnė daug lengvų taškų. Viskas susideda iš smulkmenų. Pabaigoje rungtynių tas ir lemia, arba tu laimi, arba pralaimi. Varžovai gynėsi agresyviai, ties pražangos riba.

Antroje rungtynių pusėje geriau kovojome dėl atšokusių kamuolių. Kova buvo, tai gerai, bet keli momentai, gal 4-5, kur buvome susitarę, kaip ginsimės, bet per daug nuėjome į pagalbą ir jie įmetė kelis tritaškius. Žinojome, kad Bruno Cerella yra geras metikas, tačiau du kartus ėjome į pagalbą ir jis mus nubaudė. Patys kalti... Pritrūko geresnės rotacijos, disciplinos.“

Kitose Europos taurės LAST-32 etapo rungtynėse „Neptūnas“ dar kartą susitiks su „Emporio Armani“, tik šį kartą – namų arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)