Gynėjas turėjo galimybe su „Lietuvos rytu“ kontraktą pratęsti dar metams, tačiau nusprendė, kad jo ir klubo keliai turi išsiskirti.

„Nepavyko susitarti dėl ilgalaikio bendradarbiavimo ateityje, todėl ir teko išeiti iš komandos. Norėjau pratęsti kontraktą ilgiau nei metams, tačiau nepavyko. Trenerį T. Pačėsą labai gerbiu, noriu jam už viską padėkoti, gerai su juo sutariau, man buvo gerai pas jį žaisti, todėl mano sprendimui palikti komandą tikrai neturėjo įtakos tai, kad „Lietuvos rytui“ ir toliau vadovaus T. Pačėsas“, – tikino A. Juškevičius.

LKL čempionate praėjusiame sezone 27-erių gynėjas vidutiniškai rinko 8,7 taško, 2,5 atšokusio kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Jis tvirtino, jog dabar negalvoja, kokiame klube žais ateinantį sezoną.

„Koncentruojuosi rinktinei, o viskas paaiškės ateityje. Tačiau manau, kad veikiausiai Lietuvoje neliksiu. Aišku, norisi kuo greičiau rasti klubą, tačiau bus pamatyti, kaip čia viskas išeis“, – teigė A. Juškevičius.

Kalbėdamas apie rinktinę ir penktadienio vakarą vyksiančias rungtynes su Tuniso komanda, gynėjas teigė, jog po pirmųjų rungtynių treneriai sudėliojo akcentus, iškėlė užduotis.

„Treneriai pasakė, kad turime labiau lipti ant lentos ir neleisti varžovams pasiimti kamuolių puolime. Išsiaiškinome gynybos klaidas. Žaisime prieš Tunisą, kur daug tokių metančių žaidėjų, tai turėsime geriau gintis individualiai. Visada tikime, kad galime laimėti, dirbame dėl pergalės, o viskas paaiškės vakare“, – kalbėjo A. Juškevičius.

Pirmąsias draugiškas rungtynes prieš Naujosios Zelandijos komandą 194 cm ūgio kaunietis pradėjo starto penkete ir daugiausiai laiko praleido atakuojančio gynėjo pozicijoje. Vis tik tai jam nesutrukdė kartu su Vaidu Kariniausku pasidalinti dosniausio žaidėjo vardo.

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje Adas per 21 minutę pelnė 7 taškus (2/2 dvit., 1/5 trit.), atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)