Kęstučio Kemzūros auklėtiniai suklydo net 26 kartus, 10 iš jų – vien per pirmąjį kėlinį, po kurio ir atsiliko dviženkliu skirtumu.

„Wolves“ atliko tik 13 rezultatyvių perdavimų, o tritaškius metė vos 30 procentų taiklumu (6/20 bandymai).

Jeffery Tayloras pasižymėjo 18 (7 atk. kam., 4 klaidos), Garrisonas Brooksas – 14 (4 klaidos), o Tre'Shawnas Thurmanas – 9 taškais (4 klaidos).

Christianas Mekowulu pridėjo 6, Eigirdas Žukauskas ir mačo dėl nosies traumos nebaigęs Kristupas Žemaitis – po 5, Vitalijus Kozys – 3, o įprastinis komandos puolimos lyderis Rasheedas Sulaimonas sukrapštė viso labo 2 taškus (4 klaidos).

Nugalėtojams Ronaldas Marchas atnešė 16, Oleksandras Lipovijus ir Illja Sidorovas – po 13, o Calebas Agada, Tai'us Odiase, Issufas Sanonas – po 10 taškų.

Pirmame rate namuose vilniečiai buvo pajėgesni 85:71, tačiau neišlaikė persvaros ir tarpusavio susirėmimuose.

Likus trims turams „Wolves“ savo sąskaitoje turi penkias pergales ir nuo šeštoje vietoje, kuri garantuoja bilietą į atkrintamąsias, žengiančio „Prometej“ atsilieka trimis laimėjimais, o tarpusavio pranašumas – taip pat ukrainiečių pusėje.

Įveikę Slobožanskės ekipą vilniečiai dar būtų išsaugoję pakankamai realias galimybes kovoti dėl vietos šešetuke, o šis pralaimėjimas palaidojo net ir teorines viltis.

Primename, kad į atkrintamąsias pateks po šešias kiekvienos grupės komandas, bet pirmąsias dvi vietas užėmę klubai keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3-6 pozicijose likę kolektyvai į kovą už savo būvį stos jau aštuntfinalyje.

Aštuntfinalius ir ketvirtfinalius sudarys po vieną mačą, o pusfinaliuose ir finale reikės pasiekti dvi pergales.

Turnyro nugalėtojai pelnys teisę papildyti Eurolygos, kuri kitąmet gali išsiplėsti ir iki 20 dalyvių, šeimą.

Į atkrintamąsias vis dar kabinasi Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (5-9), kovojantis B grupėje.


Sekmadienį „Wolves“ laukia atsakomoji KMT ketvirtfinalio akistata su Kauno „Žalgiriu“ (po pirmosios – 76:95), o kitą trečiadienį – Europos taurės mačas su Venecijos „Umana Reyer“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)