Tikru vilniečių lyderiu buvo Rasheedas Sulaimonas, iš viso sušveitęs 23 taškus (4/10 dvitaškiai, 5/8 tritaškiai), įskaitant ir penkis svarbiausius – paskutinius.

15 taškų pridėjo Vaidas Kariniauskas (6/7 dvitaškiai, 0/1 tritaškių, 3/3 baudos), 13 – Jeffery Tayloras (6 atk. kam., 6 rez. perd.), 12 – Tre'Shawnas Thurmanas, 10 – Kristupas Žemaitis, 8 – Christianas Mekowulu, 7 – Eigirdas Žukauskas.

Slovėnijos atstovų gretose ryškiausias buvo aukštaūgis Karlo Markovičius, finišavęs su 21 tašku (10/13 dvitaškių, 1/1 bauda, 6 atk. kam., 4 blokai). Justinas Cobbsas surinko 15 (6 rez. perd.), o D. J. Stewartas – 12 taškų.

„Wolves“ nuo pirmąjį grupės šešetą užbaigiančio Slobožanskės „Prometej“ (7-6) klubo iš Ukrainos dabar atsilieka dviem pergalėmis.

„Vilkai“ kitą trečiadienį kaip tik ir susirems su ukrainiečiais.

Pirmame rate Liublianoje 86:78 taip pat pajėgesni buvo vilniečiai.

Jei prastą atkarpą išgyvenantys „Vilkai“ skaičiavo šešių iš eilės nesėkmių seriją, tai Slovėnijos atstovai apskritai pralaimėjo visus žaistus mačus ir anksčiau laiko yra eliminuoti iš tolesnių varžybų.

Primename, kad į atkrintamąsias pateks po šešias kiekvienos grupės komandas, bet pirmąsias dvi vietas užėmę klubai keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3-6 pozicijose likę kolektyvai į kovą už savo būvį stos jau aštuntfinalyje.

Aštuntfinalius ir ketvirtfinalius sudarys po vieną mačą, o pusfinaliuose ir finale reikės pasiekti dvi pergales.

Turnyro nugalėtojai pelnys teisę papildyti Eurolygos, kuri kitąmet gali išsiplėsti ir iki 20 dalyvių, šeimą.

Į atkrintamąsias kabinasi ir Panevėžio „Lietkabelis“ (5-8), kovojantis B grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją