Katalonijos atstovai įspūdingai atakavo iš toli – jie pataikė net 13 tritaškių iš 19-os bandymų (68 proc.).

Savo ruožtu vilniečiai sušveitė tik 6 tolimus metimus iš 23-ųjų (26 proc.).

Džordže Gagičius surinko 16, Tre'Shawnas Thurmanas – 14, Christianas Mekowulu (2/2 dvitaškiai, 8/8 baudos) ir Arnas Beručka – po 12, Regimantas Miniotas – 10 (2/2 dvitaškiai, 6/6 baudos), o Vaidas Kariniauskas – 7 (12 rez. perd.), Kristupas Žemaitis – 6 taškus.

Nugalėtojams Andresas Felizas atnešė 18 (4/5 tritaškiai), Ante Tomičius ir Andrew Andrewsas (3/4 tritaškiai) – po 15, Tyleris Calvinas Cookas – 12, o Yannickas Kraagas – 11 taškų.

Pirmajame rate svečiuose „Vilkai“ katalonams nusileido 98:107 tik per pratęsimą.

Primename, kad į atkrintamąsias pateks po šešias kiekvienos grupės komandas, bet pirmąsias dvi vietas užėmę klubai keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3-6 pozicijose likę kolektyvai į kovą už savo būvį stos jau aštuntfinalyje.

Aštuntfinalius ir ketvirtfinalius sudarys po vieną mačą, o pusfinaliuose ir finale reikės pasiekti dvi pergales.

Turnyro nugalėtojai pelnys teisę papildyti Eurolygos, kuri kitąmet gali išsiplėsti ir iki 20 dalyvių, šeimą.

Tinkamai sukritus kortoms atkrintamosiose tarpusavyje gali susitikti ir dvi Lietuvos ekipos – „Wolves“ (A grupė) bei Panevėžio „Lietkabelis“ (B grupė).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)