Po to, kai praėjusią savaitę žalgiriečiai namuose 76:95 neprilygo vicečempionui Pirėjo „Olympiakos“, tam, kad ta trapi viltis išliktų gyva, jiems reikia laimėti praktiškai viską.

O artimiausios dvejos žaliai-baltų laukiančios rungtynės vyks svečiuose – pas aukščiau turnyro lentelėje stovinčius Tel Avivo „Maccabi“ (14-13) ir Miuncheno „Bayern“ (12-15) klubus.

Pralaimėjus abu šiuos mačus bet kokie šansai prasibrauti į pirmąjį dešimtuką išnyktų, laimėjus vieną iš dviejų – būtų komplikuoti, o nuskynus dvi pergales – ūgteltų.

Pirmame rate savo arenoje „Žalgiris“ prieš „Maccabi“ neatsilaikė rezultatu 70:78, todėl idealiu atveju ketvirtadienio vakarą turėtų medžioti pergalę bent jau 8 taškų skirtumu.

Jei tai pavyktų padaryti, kauniečiai nuo Izraelio atstovų, žengiančių devintoje vietoje, atsiliktų tik dviem laimėjimais, taigi per likusius šešis turus dar galėtų juos gaudyti.

„Tai labai pavojinga komanda. Galbūt tai nėra pagrindiniai kandidatai laimėti titulą, bet jie turi talento, atletiškumo ir du vienus geriausių gynėjų Eurolygoje – Wade'ą Baldwiną ir Lorenzo Browną. Jie bet kurioje komandoje būtų starto penketo žaidėjai. Surinkta puiki sudėtis su vaidmenų žaidėjais ir fiziškumu. Nebūsiu nustebęs, jeigu gegužę matysiu juos finalo ketverte“, – pagarbiai apie būsimus oponentus atsiliepė Andrea Trinchieri.

Nors dėl karo su „Hamas“ Tel Avivo klubas priverstas savo namų rungtynes žaisti Belgrade, ir čia jie yra sunkiai įveikiami – suklupo tik 4 kartus per 13 susitikimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)