Čia penktadienio vakarą Turkijos vicečempionai mes iššūkį vietos „Žalgiriui“ (7-14), su kuriuo pats Šaras 2018-aisiais sensacingai nusigavo iki pat Eurolygos finalo ketverto ir bronzos medalių.

„Žalgirio“ arenos korodoriuose Š. Jasikevičius bei jam talkinantis Tomas Masiulis sutiko daugybę matytų ir iki skausmo pažįstamų puikiai veidų: nuo atstovo spaudai Almanto Kiverio, trenerio asistentų Gintaro Krapiko, Evaldo Beržininkaičio ir Tautvydo Sabonio – iki kapitono Edgaro Ulanovo ar Luko Lekavičiaus.

Šarūnas keliais žodžiais persimetė ir su dabartiniu žaliai-baltų Andrea Trinchieri.

Primename, kad šių metų pradžioje „Fenerbahče“ jau lankėsi Lietuvoje, kai dėl politinės įtampos ir vyriausybių sprendimų namų mačą su Tel Avivo „Maccabi“ turėjo perkelti į Panevėžį.

Tą kartą Š. Jasikevičiui gimtinė buvo svetinga – varžovai įveikti 109:74.

Apskritai pergalės tapo įprastos nuo pirmos akimirkos, kai Šaras gruodžio viduryje perėmė „Fenerbahče“ vairą iš Dimitrio Itoudžio.

Nuo šios akimirkos „Fenerbahče“ per aštuonis turus Eurolygoje laimėjo septynis kartus, įskaitant ir pirmąjį mačą su „Žalgiriu“ – 80:78.

Akivaizdus pagerėjimas matomas ne tik „Fener“ žaidime ir turnyro lentelėje, bet ir statistikoje.

Tuo metu sunkų sezoną išgyventis „Žalgiris“, net ir pakeitęs trenerius, jau kurį laiką niekaip neatispiria nuo trečio nuo galo, 16-ojo, laiptelio.

Ginčo kamuolys šį vakarą į orą pakils 20 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją